UA-54924628-1
Aanbod

Persoonlijke groei begeleiden en ontwikkeling stimuleren.

Methodiek

Bij Terrago staat leren door ervaren centraal. Terrago komt daarmee de markt tegemoet met een andere benadering van ontwikkelen. Bewustwording van eigen houding als basis voor groei en ontwikkeling wordt door organisaties steeds belangrijker gevonden.

Terrago begeleidt mensen buiten hun vertrouwde omgeving met ervaringsleren. Ervaringen zijn essentieel om deelnemers bewust te maken van hun acties. Uit de directe confrontatie kan ervaren worden wat de directe invloed hier van is op de onderlinge communicatie en effectieve samenwerking. Evaluatie en feedback zijn belangrijke instrumenten om het gedrag en handelingspatronen, zowel op persoonlijk vlak als in teamverband, op kritische en respectvolle wijze inzichtelijk te maken.

Op maat van uw mensen

Elk bedrijf of organisatie heeft zijn eigen eigenheid met unieke ontwikkelingsnoden. Uw mensen vooruit helpen in hun ontwikkeling betekent goed kijken wat nodig is en dat aanbieden op een onderbouwde manier. In een effectief ontwikkelingstraject doorlopen wij met u de volgende stappen:

klik op plusteken voor meer uitleg

 • Stap 1: Afstemmingsgesprek

  In een afstemmingsgesprek brengen wij samen met u de leervraag van uw organisatie, team of individuele deelnemer in beeld.

 • Stap 2: Plan van aanpak

  Wij maken een plan van aanpak waarin we de leerdoelen omschrijven en een programmavoorstel doen. We bespreken het plan met u en stellen het waar nodig bij.

 • Stap 3: Programma uitvoering

  Uw medewerkers volgen de training op één van onze locaties of ‘in-company’ met een op maat gesneden programma. Verworven inzichten of gedragsveranderingen worden verankert in de praktijk en vertaalt naar haalbare actieplannen. Ter afsluiting vullen deelnemers een evaluatie in.

 • Stap 4: Evaluatie

  In een gesprek evalueren we de training met u en kijken we wat er nodig is om de ingezette ontwikkeling te kunnen continueren.

> Interesse? Vraag meer info of uw offerte op maat.