UA-54924628-1

Trainers die de kern van mensen willen raken om diepgaand leren te ontwikkelen
Werken voor Terrago?

werken voor terrago

Terrago investeert regelmatig aan uitbreiding van haar trainersnetwerk. Solliciteer hier als je als freelancer passie en vaardigheden deelt voor training en coaching met de wondere wereld van het outdoorgebeuren.

Over Terrago

Wij zijn een professioneel, enthousiast trainingsorganisatie met oog voor de mogelijkheden van ieder mens en iedere organisatie. Wij leveren op maat ontwikkeltrajecten op leiderschaps- en teamniveau met oog in bekwaamheid van de gehele organisatie. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat mensen vooral leren door te ervaren. We gebruiken hiervoor een bijzonder effectieve trainingsmethode voor.

Terrago heeft Limburgse roots en wordt gedragen door een netwerk van trainers. Onze methode kenmerkt de wijze waarop wij op betrokken manier leerprocessen begeleiden en mensen verbinden. De sterke overtuiging in de waarde en kracht van het ervaringsleren. En de groeiende deskundigheid om de belangen en behoeften van mens en organisatie te begrijpen.

klik op plusteken voor meer uitleg

 • Trainersnetwerk

  Onze freelance trainers en procesbegeleiders zijn praktijkgerichte en gekwalificeerde professionals. Onze trainers weten uitstekend voeling met de evoluerende leerbehoeften van groep en deelnemer. Zij bevorderen dit bewustwordingsproces actief door gerichte interventies. Terrago trainers worden voor hun taak zorgvuldig geselecteerd en bij het juiste vakgebied ingezet.

  Stijn Rigaux
  Bert Vandenbussche
  Bart Wauters
  Kim Schutters
  Hilde Coenen
  Alex Truyts
  Ben lommelen

 • Partnerorganisaties

  Terrago werkt naast eigen trainers ook nog samen met verschillende partnerorganisaties.

  Outdoor Inspiration
  Arbreau
  TEAMontwikkeling.net

 • Bezieler van Terrago

  Guy PeetersGuy Peeters is oprichter en trainer van Terrago en reeds jaren gepassioneerd bezig met training en opleiding, arbeids- en tewerkstellingtrajecten binnen de profit en non-profit sector.

  Hij brengt mensen gemakkelijk in beweging en stelt zich daarnaast flexibel, creatief, open en zorgzaam op. Daarmee vervoert hij deelnemers in een inspirerend traject van leren, experimenteren en groeien.

  Guy studeerde Bachelor Sociale Readapatiewetenschappen met als optie Arbeidsagogiek. Naast procesmatige kennis heeft hij ook uitgebreide technische outdoorvaardigheden eigen gemaakt.

  linkedin_button