UA-54924628-1

Het beste van jezelf worden naar meer kansen in werk en leven

Persoonlijk leiderschap

We ontplooien talent naar communicatieve vaardigheden, ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten, zelfbewustzijn en verantwoordelijkheidszin. Deelnemers krijgen de kans om verantwoordelijkheid voor hun eigen ontwikkeling in handen te nemen en zelf hun groeipotentieel te bepalen. Persoonlijk leiderschap is jouw weg naar meer kansen op professioneel of persoonlijk vlak. En dit in interactie met en door te leren van anderen.

Kernthema’s

Leiderschapsstijlen, communicatie, luisteren, attitude, assertiviteit, feedback geven/nemen, kritisch denken, (intrinsieke) waarden, beslissingen nemen, innovatie, coaching.

> Interesse? Vraag meer info of uw offerte op maat.

Specifieke doelgroepen

klik op plusteken voor meer uitleg

  • Jonge werknemers

    Actieve integratie van uw aspirant werknemer. Pas afgestudeerden, stagiairs of jonge medewerkers zijn een belangrijke aanwinst. Samen met u ondersteunen wij uw jonge werknemers naar een soepele overgang op hun nieuwe werkplek. Uw jonge krachten haken minder snel af, en leren hun energie, enthousiasme of prille talenten op de juiste manier te kanaliseren.

  • Risico Jongeren

    Activeren en (re)integreren van jongeren in risico. Dat is de kern van dit programma. Ongezonde routines of negatieve invloeden ombuigen naar sterke punten, goede bedoelingen, wederzijds begrip en potentieel. Samen leggen we met de jongeren een basis naar een hoopvolle en productieve toekomst in werk of school. Vaak in samenwerking met social-profit organisaties.