UA-54924628-1

Even hard trekken aan hetzelfde touw, brengt u nog niet tot goed samenwerken

Teamontwikkeling

Elk team maakt voortdurend ontwikkelingen door. Sommige teams worden succesvol, anderen blijven steken in hun ontwikkeling.

Met teamontwikkeling begrijpen wij graag uw teamprocessen en ontwikkelen daaruit bewustzijn over samenwerken naar gezamenlijk succes.
Kies het gewenst stadia van ontwikkeling voor verdere uitleg.

Kernthema’s

Ontwikkelingsfasen van een team, visie en strategie ontwikkelen, doelen stellen, samenwerken, rolverdeling, kennis delen, sfeer, besluitvorming.

> Interesse? Vraag meer info of uw offerte op maat.

Stadia van teamontwikkelng

klik op plusteken voor meer uitleg

 • Team Kick-off

  Of het nu gaat om een nieuw team, een projectteam of sterk gewijzigd team. Goed starten begint met aandacht te richten op alle belangrijke werkvelden. Het fundament bepalen van criteria en normen van nieuw te vormen teams. Terrago maakt samen met u een doeltreffend en inspirerend programma voor een vliegende start!

 • Teameffectiviteit

  U zoekt een training om het beste uit uw team te halen. Met voordelen naar resultaat en plezier in het werk. Terrago biedt een concept voor bestaande teams om nieuwe impulsen geven tot verdere ontwikkeling. Dat betekent een eenduidige aanpak en werkwijze. De focus ligt hierbij op zowel taakgerichtheid als teamgerichtheid.

 • Teamcoaching

  Binnen de huidige context van uw team gebeurt het dat er belemmeringen optreden die niet meteen zichtbaar zijn of kunnen worden opgelost. Teamcoaching is in dit geval het instrument om de samenwerking en de interactie binnen uw team te verhelderen.

 • Teamcompetenties

  Teamcompetenties zijn vaardigheden die teams effectief, duidelijk en resultaatgericht laten werken. Wij helpen hiermee uw team op een hoger niveau te laten functioneren. Kernvaardigheden voor teams onderscheiden we binnen de categorieën samenwerken en communicatie.

 • Teams in verandering

  Veranderingen hanteren is een complex proces. Meer dan ooit zijn teams dynamische eenheden die flexibel horen te blijven bij fusies of reorganisaties. Wij bieden teams de mogelijkheid om even alles op een rijtje te zetten. Inzicht te krijgen in het proces waar het team zich in bevindt en handvatten om periodes van verandering door te komen.